ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

“ΑΓΙΟΙ  ΠΑΝΤΕΣ”, ΠΛΑΤΑΡΙΑ  ΣΥΒΟΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Αγκαλιά με τον γραφικό ομώνυμο κόλπο 10 ΄ λεπτά από την Ηγουμενίτσα  και τα Σύβοτα  αλλά και πολύ κοντά στην Πάργα μόλις 20 λεπτά και 40 λεπτά από την πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται το παραθαλάσσιο χωριό της Πλαταριάς με τους μικρούς και απόκρυφους κόλπους με την κόκκινο άμμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για τις τουριστικές κατοικίες στην Πλαταριά.

*Πολύ γνωστή για την ήρεμη ζωή Καλοκαίρι και Χειμώνα είναι η καλύτερη επιλογή για οικογενειακές διακοπές .

*Αγορά με σύγχρονα SUPER MARKET αλλά και τα Ιστορικά Παντοπωλεία με τοπικά προιόντα και ντόπια  φρέσκα φρούτα και λαχανικά .

*Αγορά με Ψάρια Ημέρας από τις βάρκες των τοπικών Ψαράδων κάθε πρωί στο γραφικό λιμανάκι .

*Ιατρεία ,Φαρμακεία ,καταστήματα- SOUVENIR και είδη Λαικής παράδοσης των κατοίκων.

*Εστιατόρια ,Ταβέρνες με κρέατα της Ηπείρου αλλά και φρέσκα Ψάρια του κόλπου της Πλαταριάς .

*Μαρίνα για τα Σκάφη χωρίς χρέωση αλλά και δυνατότητα ενοικίασης Σκαφών με ή χωρίς Καπετάνιο αλλά και ποδήλατα θαλάσσης για να έχετε εύκολη πρόσβαση στους κόλπους.

Το πιο σύγχρονο Συγκρότημα Τουριστικών Κατοικιών στην περιοχή, λειτουργεί για πρώτη φορά φέτος από την εταιρεία KRIKONIS HOTEL. Από τον Ιούνιο του 2014  πολυτελέστατες  κατοικίες υψηλών προδιαγραφών και πολλών ανέσεων που χρειάζεται μια οικογένεια για πραγματικές διακοπές , είναι στην  διάθεσή σας.

Μέσα στον οικισμό της Πλαταριάς μόνο 200 μέτρα από το Λιμανάκι και την Παραλία σε ένα καταπράσινο χώρο με όμορφο περιφραγμένο κήπο  βρίσκονται οι  4 εντυπωσιακές κατοικίες με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Ιδιωτικές  PRIVE πισίνες για κάθε οικογένεια ,Ιδιωτικό ασφαλές PARΚING για κάθε αυτοκίνητο ,Ιδιωτικές ξαπλώστρες και Σαλόνι Κήπου δίπλα στις πισίνες για κάθε οικογένεια.

Μεγάλες βεράντες με ξαπλώστρες έτσι ώστε να απολαμβάνεται τον καυτό ήλιο και την αύρα του Ιονίου Πελάγους.

Μοντέρνα επίπλωση σε όλους του χώρους με δύο μπάνια σε κάθε κατοικία  που περιλαμβάνουν καμπίνες Υδρομασάζ (Dream Shower).

Ξεχωριστές Κρεβατοκάμαρες , Μεγάλες Ντουλάπες , Σαλόνια , Κουζίνες εξοπλισμένες με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές αλλά και όλα τα σκεύη Εστίασης  ,  Εσωτερικές Τραπεζαρίες αλλά και Τραπεζαρίες βεραντών  έτσι που να γευματίζετε όπου ανάλογα με την προτίμηση και την διάθεση σας.

Κλιματισμός , σύγχρονες μονώσεις για πολύ δροσερά κτίρια αλλά και άφθονο ζεστό νερό  από τους F/V συλλέκτες της κάθε κατοικίας

Ασύρματες  δωρεάν  συνδέσεις Ιντερνετ για να επικοινωνείτε με όλον τον κόσμο και όλους τους φίλους σας.

Σε κάθε κατοικία μπορούν να μένουν από 2 έως 5 άτομα πολύ άνετα και ευρύχωρα σαν στο σπίτι σας .

Σε κάθε κατοικία υπάρχουνε μεγάλες οικογενειακές Ηλεκτρικές συσκευές Φούρνοι Ψησίματος και φούρνοι Μικροκυμάτων και όλα τα σκεύη Μαγειρικής έτσι ώστε να μπορείτε να παρασκευάζετε κάθε λογής εδέσματα  αλλά και πλυντήρια και σιδερωτήρια για να νοιώθετε σαν στο σπίτι σας .