Μπράβο!!! Να παραμείνει στο επίπεδο αυτό από θέμα καθαριότητας, ευγένειας, φιλοξενίας, στολίδι και παράδειγμα προς μίμηση.

-


We enjoyed our stay here very much very much – Its refreshing here in Greece such attention to the small details which add to the comfort of the quest. We shall certainly be back!

-


Κύριε Κρικώνη,

Πρώτα απ όλα σας εύχομαι αυτό το βιβλίο εντυπώσεων να τελειώσει όσο το δυνατό συντομότερα γίνεται για να υπάρξουν και άλλα τα οποία θα αποδεικνύουν την φίνα δουλειά και το μεράκι που έχετε επενδύσει σε αυτό το συγκρότημα. Η πείρα που έχω αποκομίσει όσο μικρή και αν είναι δουλεύοντας στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Κέρκυρας, λέει ότι τελικά αυτό το οποίο μας δίδαξαν στην Σχολή τουριστικών επαγγελμάτων γίνεται πράξη, δηλαδή, «Μην εμπορικοποιείτε την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση, αλλά διασκεδάστε μέσω αυτής.» Και αυτό στο ξενοδοχείο σας γίνεται πραγματικότητα! Καλές δουλειές!

Κωνσταντίνος Κολέτσης -


Το καλύτερό μου Πάσχα!

Γιώργος Μαργαρίτης -


Thank you very much for a nice stay, we enjoyed our stay at your hotel and also in the city. We hope to come back for a longer stay in the sun J – and good food! All the best..

Deep Purple flight crew , Monica – Chris -


Στο φιλόξενο ξενοδοχείο σας, ένα ευχαριστώ και την φιλία μου, με την επιθυμία να ανταμώσουμε ξανά.

Τάσος Παλαντζλιδης -


Ευχαριστούμε που κάνατε την περιοδεία μας πιο εύκολη!

Μαριάννα Τουμασάτου -


Μια υπέροχη φιλοξενία. Ευχαριστούμε!

Βασίλης Χαλακατεβάκης -


Το ξενοδοχείο σας είναι ένα από τα καλύτερα που έχω μείνει στην πολύχρονη ποδοσφαιρική μου καριέρα, εξωτερικά με τον κήπο και την πισίνα, εσωτερικά με την καθαριότητά του και την συγκρότησή του αλλά και την ζεστή και φιλική συμπεριφορά όλων όσων βρίσκονται και εργάζονται σε αυτό σε κάνουν να φεύγεις πολύ στεναχωρημένος. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα..

Γιώργος Φοιρός -


Ζήσε την ζωή σου όπως θέλεις εσύ και όχι όπως θέλουν οι άλλοι, γιατί η ζωή σου είναι μία και οι άλλοι πολλοί. «άσχετο μεν καλό δε».

Γιάννης Δημαράς -